info@kitchen-cn.com +86-571-56976336


Manufactuer View


Rosen är i framkant när det gäller att tillverka skräddarsydda möbler i hela Yangtze River Delta, Kina East Area. Med över 15 års erfarenhet möter vi kontinuerligt och överträffar våra kunders behov i alla sektorer vi verkar i. Levererar projekt från koncept till färdigställande.


Vår kapacitet och kapacitet att tillverka beprövade, kvalitetsmöbelprodukter är länge etablerade. Vi har levererat en betydande portfölj av framgångsrika avslutade projekt över hela världen och arbetar för Tier 1 & 2-entreprenörer och många bluechip-kunder.


Rosen är en ekonomiskt stark och stabil affärspartner med intern expertis för att leverera snickeriprodukter och projekt av högsta kvalitet. Under de senaste åren har vi arbetat med berömda designers och deltagit i snickeriproduktionen av de bästa kändisbostäder och hotellprojekt. Rosen arbetar med delkontrakt i värde från $ 40 000 till 1,5 miljoner dollar.


Specialområde:

Alla typer av snickerier inkluderar massivt trä, träfanér, lack, laminat etc. Fönsterramar, trädörrar.


Ytterligare leveransområde:

Bänkskiva i trä, bänkskiva i sten, alla funktionella köketillbehör som handfat, kran, avfallsbehållare, korgar, bestickbricka etc.