info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hur man gör din köksskåp mer hållbar?

Hur man gör din köksskåp mer hållbar?

Mar 05, 2019

Hur man gör din köksskåp mer hållbar?

▲ Välj först högkvalitativa tallrikar: Många läsare uppmärksammar bara panelens färg och andra aspekter bryr sig inte om. Faktum är att det även är mycket speciellt om köksskåpspanelen, till exempel kökspanelen måste välja vilken typ av eldstaden, annars kommer det att bli en lång tid, kommer platsen nära kaminen att deformeras. Till exempel är den formade plåten och den målade plåten benägen att repor, och den dålig kvalitet gjutna plattan ger bubblor och rynkor. Läsarna ska välja rätt köksskåp   plattan enligt den specifika situationen.

▲ Förpackning och transport av köksskåp s : De flesta köksskåpsmärken som för närvarande finns på marknaden kommer att förpackas och transporteras i form av tallrikar. Plattorna monteras i köksskåp s på plats. Den vanligaste monteringsmetoden är tre-i-ett-konstruktion, som är lätt att montera och hög effektivitet. Arbetsbelastningen är liten. När flera oberoende enheter är anslutna tillsammans kan en komplett uppsättning köksskåp s bildas. Golv köksskåp   stöds direkt på marken genom köksskåpens stödfötter .

▲ Officiellt startad installation: Det kan finnas dolda ledningar som elkablar, vattenrör och gasrör på baksidan av köksskåp . Placeringen och orienteringen av rörledningen bör därför tydligt markeras på väggen före installationen för att undvika att slå rörledningen. Under köksskåpet installeras ofta rörledningen och uttaget. Vissa kök skåp företag kommer att använda tennfolie för att täta kanten av arket efter att arket har öppnats. Om det är förseglat, kommer det att spela en roll i förebyggande av fukt, och andra effekter är inte uppenbara.

▲ Efter in i köksskåp   installationsfasen är det fortfarande nödvändigt att starta från köksskåp . Börja lägga upp i enlighet med platsen och storleken på ritningen, och öppna platsen på rörledningens plats. Köksskåp s är gjorda av massivt trägranulat, dörrpanelerna är lackerade lackerade brädor, ljuset är lätt att hantera, DTC används för gångjärn och alla lådor och dörrar är dämpade.

▲ När det gäller detaljer är dörrpanelen utrustad med en dörrpanel som är baserad på de köksskåp som har arrangerats. Förutom lådan är dörrpanelen vanligtvis gångjärn till köksskåp . I allmänhet är installationen av dörrpanelen mycket enklare än köksskåp .

▲ Dörrpanelinstallationen möjliggör vissa fel, men kan korrigeras med hjälp av gångjärnsfunktionen. Storleken på dörrfogarna i hela uppsättningen köksskåp s bör vara konsekvent och bör inte vara delvis stor eller liten och det är inte tillåtet att kontakta varandra.

▲ Dessutom finns det många typer av köksskåp s . Det innebär givetvis olika beräkningsformler. Redigering visar en uppsättning data. Alla kan komma ihåg: köksskåp innehåller en bordsskiva med en höjd av ca 80cm. Justeringsfotens höjd är 10 cm, höjden på bordsskivan är 4 cm och höjden på köksskåpets skåpet är ca 65 ~ 70 cm.

▲ Tjocklek på köksskivan varierar kraftigt, och kostnaden för 18mm är 16% högre än den för 16mm. Livslängden på köksskåp som tillverkats av 18mm-plattan kan förlängas med mer än 1 gång för att säkerställa att dörrpanelen inte deformeras och bordsskivan inte är knäckt. Dessutom kommer hela uppsättningen köksskåp s att påverka snabbheten. När du köper hela köksskåp , fråga om det är ett separat köksskåp . Livslängden och stabiliteten hos de två är 2 till 3 gånger olika, och kostnadsskillnaden är 5%.

▲ Allmänna små fabriker eller handgjorda på plats kan endast anslutas med skruvnitar eller lim. Användningen av den senaste tredje generationen box-and-rod-strukturen plus fästanordningar och snabba delar är effektivare för att säkerställa fasthet och uthållighet i köksskåp , och mindre användning av lim, vilket är mer miljövänligt.

▲ Kökspanelen måste välja vilken typ av brandbeständigt bräda. Annars kommer det ta lång tid, och platsen nära kaminen kommer att deformeras och även orsaka brand. Mögelplattor, baklack, etc. används mer nu, men de lackade plattorna är benägna att repor, och dålig kvalitet gjutna plattor kan producera skumning och klämning.

▲ Innan du installerar köksskåpet , fråga om installationsmetoden för aluminiumfolien i diskbänkskåpet . Är det tryckt en gång eller limmade med limet? Generellt sett är tätningsytan hos en press mer perfekt, fukten är inte lätt att tränga in, köksskåp   är mer effektivt skyddad och köksskåpens livslängd   förlängs.

Tel: + 86-571-56976336

Telefon: + 86-13655718033

E-post: info@kitchen-cn.com

Kontaktperson: Sum Landy

ADD: Room 538, Unit C, Jewel Center nr 16 Kangyuan Road, Hangzhou, Kina. 310.015