info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Kök Skåp Dekoration Tips

Kök Skåp Dekoration Tips

Mar 08, 2019

Kök Skåp Dekoration Tips

köksskåp dekoration tips 01:

När du installerar det hängande köksskåpet ska du först konstruera en horisontell linje på väggen, så att det hängande köksskåp kan ligga på samma horisontella linje, och det kommer ingen lutning efter installationen.

köksskåp dekoration tips 02:

När köksskåpet är installerat, kan du inte spara pengar om du väljer hårdvaran som varumärke. Det finns också en plats där köksslangen är ansluten till diskbänken och förseglad.

kök skåp dekoration tips 03:

Köksskåpets budget består av flera delar: kostnaden för köksskåp , kostnaden för bänkskivan, kostnaden för köksutrustning och kostnaden för maskinvarualternativ.

köksskåp   dekoration tips 04:

När taket på köket är klart, köksskåp   är installerad. Efter att taket är installerat är höjden på köket verkligen bestämd. Höjden på köksskåp kan anpassas efter den totala höjden och bekvämligheten och den övergripande skönheten hos köksskåp kan övervägas.

Men om köket har ett högt köksskåp måste du vara uppmärksam på den totala höjden på det höga köksskåpet när du hänger taket. Det rekommenderas att titta på ritningarna på köksskåp . Om takhöjden är lägre än köksskåpet , kommer det höga köksskåpet inte att passa in; Om taket är för högt kommer köksskåp och tak att orsakas. Avståndet mellan dem är för stort, vilket påverkar utseendet.

köksskåp   dekoration tips 05:

Material, dåligt gjorda köksskåp s , burrs, skarpa hörn etc. kan vara närvarande i detaljerna. Dessa orimliga delar kan enkelt orsaka skador på kroppen. Underlägset köksskåp s kan också vara förorenat med ljud, radioaktivitet etc. För att undvika dessa problem måste högkvalitativ maskinvara användas för att välja paneler och bänkskivor korrekt.

köksskåp   dekoration färdigheter 06:

Hålet på köksskåp för att placera anslutningen, dess noggrannhet påverkar direkt köksskåpets stabilitet . Köksskåp av bättre kvalitet, plattorna bearbetas alla av maskinen, hålstorleken är densamma, positioneringen är korrekt och stabiliteten är bra.

köksskåp   dekorationsförmåga 07:

Vanligt köksskåp   Dörrpaneler inkluderar melaminpaneler, målade dörrpaneler, dörrpaneler av massivt trä, plastdörrpaneler och PVC-formade paneler. Olika plattor har olika egenskaper. Fördelen med melaminplåtar är brandbeständighet och slitstyrka. Målade dörrpaneler finns i ett brett utbud av färger. PVC-formade plåtar kännetecknas av högtemperaturbeständighet och flamskyddsmedel. Massiva trädörrpaneler och plastdörrpaneler är av högre kvalitet, vilket kan markera smaken.

Tel: + 86-571-56976336

Telefon: + 86-13655718033

E-post: info@kitchen-cn.com

Kontaktperson: Sum Landy

ADD: Room 538, Unit C, Jewel Center nr 16 Kangyuan Road, Hangzhou, Kina. 310.015