info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Valet av massivt trä köksskåp

Valet av massivt trä köksskåp

Mar 06, 2019

T he valet av massivt trä köksskåp s

Med den snabba taktiken i livet är alla mer benägna att återvända till naturen i utformningen av köksskåp s , särskilt i materialvalet. Massivt trä köksskåp s ger människor känslan av att återvända till originalet, och miljöskydd och förorening, dessa fördelar gör massivt trä köksskåp s bli representant för high-end köksskåp s i allas ögon.

Vi kommer att titta på det i detalj från en rad olika perspektiv, inklusive materialval och design.

kitchen cabinets 1

För det första har köksskåp både klassiskt mode

Intrycket av traditionella massivt trä köksskåp s är vanligtvis detsamma, färgen är enkel och formen är enkel. Rosen har lagt till fler modeelement i stil och detaljdesign av traditionella massivt trä köksskåp s .

Till exempel gör tillägget av carvings och grillar dörrpanelerna färgglada, och köksskåp s blir mer mångsidiga. Dessutom är köksskåpsvinkeln och färgbehandlingen av färgen också mer utförliga.

Den massiva trä köksskåp s är utformade i en klassisk och elegant stil, särskilt lämplig för kinesiska traditionella och europeiska stil val, om det är placerat i vardagsrummet eller restaurangen är ett bra val.

kitchen cabinets 2

För det andra, ett bra underlag för att bygga ett bra köksskåp

Rosens massivt trä köksskåp s väljer främst LVL flerlagigt massivt trä och naturligt massivt trä vid valet av material. För närvarande på köksskåpsmarknaden i massivt trä innehåller materialet i köksskåp huvudsakligen spånskiva, massivt träpartikelskiva, MDF, massivt träskikt och massivt träbräda.

Rosen naturligt massivt träsubstrat, mest importerat från Europa, importerad aska eller importerad eukalyptus, fin bearbetning av stockar, förskjutna naturfel såsom flottor, jämfört med annat naturligt massivt trä, måttlig hårdhet, slitstyrka och hög korrosionsbeständighet.

Dessutom har det naturliga massivt träsubstratet en snabb torkningshastighet och hög stabilitet under bearbetning, så att arket inte lätt sprickas och deformeras. Dessutom är det naturliga massivt träsubstratets interna struktur också fin och jämn, lätt att bearbeta och lätt att färga, så att mattan på mattan kan vara mer diversifierad och den personliga anpassningen kan bli fullt genomförd.

kitchen cabinets 3

För det tredje är dörrpanelen förtjockad för att minska den dolda risken för deformation av köksskåp

Vid valet av dörrpanelen är alla köksskåp av Rosen köksskåp tillverkad av 18 mm tjocka plattor, vilket strikt kan garantera användningstid för köksskåp .

En annan fördel med den 18 mm tjocka plattan är att den är resistent mot deformation och kan förhindra att det fuktiga innehållet i massivt trä gör att temperaturen i köksskåpet är instabil och deformerad av fukt. Dessutom, Rosen massivt trä köksskåp   Materialet överensstämmer med internationella miljöstandarder och kan alltid skydda hälsan hos dig och din familj.

Tel: + 86-571-56976336

Telefon: + 86-13655718033

E-post: info@kitchen-cn.com

Kontaktperson: Sum Landy

ADD: Room 538, Unit C, Jewel Center nr 16 Kangyuan Road, Hangzhou, Kina. 310.015