info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Köksskåpets höjd

Köksskåpets höjd

Mar 07, 2019

Köksskåpets höjd

Höjden på bordet är inställt enligt kroppens höjd. Höjden på köksskåp är lämplig för höjden på det vanligaste köket. Höjden på bänkskivan är 80-85 cm; Avståndet mellan bänkskivan och botten av köksskåp är ca 50-60 cm; och hällen på bänkskivan med dubbelögonskaminen är högst 60 cm.

Köksplattor bör utformas i olika höjder beroende på arbetsområde. Det är bättre att få några bordsskivor lägre. Om du gillar att göra nudeln kan konsolen som ofta används för att göra nudeln minska höjden med 10 cm. Men i utformningen av köksskåp   kan inte överdriva höga och låga förändringar, särskilt i det lilla köket, för många förändringar kommer att påverka det övergripande estetiska.

Generellt sett höjden på bänkskivan i kökets skåp   bör vara densamma, vilket gör köket vackert och generöst. Om höjden på en bänkskiva är lämplig och matlagningen är för låg, kan köksdisken baseras på bänkskivan. Olika arbetsområden är utformade för olika höjder. I sådana höga och låga bänkskivor är höjden på hakpartiet, matlagningsbänken eller sinken annorlunda, och köksskåp   Kostnaden ökar i enlighet därmed, men det finns en hög och låg undulation, utseendet kommer att förändras och det ser vackrare ut. I ett särskilt litet kök kan dock stora förändringar påverka köksdesignens övergripande estetik. Därför bör köksskåpens köksdesign inte vara för högt och lågt och bör baseras på den övergripande utformningen och den personliga komforten.

Beräkningen av köksskåpens storlek   är inte detsamma beroende på individens individuella omständigheter. Ett mycket lämpligt köksskåp kan öppnas för hand, och köksskåpet är inte direkt i kontakt med marken. Vid ankare nedan läggs höjden på däcken också till förankringsboxens höjd. Nu vanligare är 80cm, 75cm, 65cm, varav 80cm är den nationella standarden köksskåp disk höjd. På djupet föredras 60 cm.

Vid utformningen av höljet på köksskåp måste vi ta hänsyn till många designfaktorer. Höjden på köksskåpet som nämns här inkluderar höjden på köksskåpet   och den maximala höjden på köksskåp . Vid utformningen av höjden av dessa två aspekter måste vi kombinera höjden hos den person som lagar mat hemma. Generellt sett höjden på köket köksskåp   bör vara höjden på bassängens botten när hemmafru står. Om det är för högt, kommer det att få folk att känna sig trött. Om det är för lågt, kommer det att få folk att känna syra ryggsmärta.

Arbetsbänken är uppdelad i höga och låga betyg. Generellt sett är den höga storleken mellan 890-9l0mm, vilket är den storlek som vanligen används i västländer. Den lilla arbetsbänkstorleken är 810-840mm, som vanligtvis används i Hongkongs särskilda administrativa region. Storleken på bordet; För närvarande kan vissa köksdiskar s justera foten så att bordet når rätt höjd.

Tel: + 86-571-56976336

Telefon: + 86-13655718033

E-post: info@kitchen-cn.com

Kontaktperson: Sum Landy

ADD: Room 538, Unit C, Jewel Center nr 16 Kangyuan Road, Hangzhou, Kina. 310.015