info@kitchen-cn.com +86-571-56976336


Yu Changqing, grundare av Rosen Company, har jobbat med träbearbetning sedan han var 18 år. Vid en ålder av 22 år har han blivit en enastående mästare snickare efter år av hårt arbete. Han kan göra några snickeriarbeten som är inblandade i att bygga och reparera huset på egen hand. Vid 23 års ålder tog hans herre honom till Peking för att arbeta för att reparera den Förbjudna staden. Det var en stor ära för någon snickare. Det innebär att hantverket har nått den högsta standarden för restaurering av kungliga palats.


Efter avslutat snickeri reparation och återvänder till Hangzhou City, har han gjort en hel del lokala high-end villa snickeriarbeten. Med sin utsökta snickeri färdigheter var Mr Yu välkänd i Hangzhou North Area. Fler och fler människor letade efter honom att dekorera sina hus.


Ett träbearbetningsteam på 15 personer har bildats 2005. Som förfader till Rosen genomförde snickarbetet olika snickeriarbeten för små och medelstora bostadsprojekt på tio år, bland annat inköp av råvaror, gravyr, polering, målning och installation .


Under 2010 inrättade vi en liten fabrik som huvudsakligen ägnar sig åt produktion och målning av snickeriarbeten. Under 2012 utvidgade vi vår marknad från inhemska till utlandet och inrättade en särskild utländsk säljteam, som huvudsakligen ägnar sig åt kundanpassad produktion och bearbetning av high- slutet skåp. Genom årens utveckling har vårt team ökat från de första 15 till 60 personerna, inklusive privata avancerade bostads-, hotellprojekt och avancerade kustvilla.


Idag arbetar vi med de främsta utländska designersna för att anpassa de mest framstående bostadsprojekten. Tack vare Mr.Yus årtionde erfarenhet inom träbearbetning har våra träbearbetningsaktiviteter varit väl mottagna både hemma och utomlands. Under den globala maskinindustrialiseringen har vi alltid betraktat varje bit av träbearbetningsprodukter som konstverk och perfekterat varje detalj med en seriös attityd och utsökt hantverk.